• Română
  • English
28 martie – 2 aprilie 2017 / Cinema Muzeul Țăranului & Cinema Elvire Popesco / ediția a 7-a


Marţi, 21 Noiembrie 2017
Miercuri, 29 noiembrie, Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF continuă seria Politics of the Body, inițiată în colaborare cu Muzeul Național de Artă Contemporană, cu cea de-a treia proiecție: The Cinematic Body.

Marţi, 24 Octombrie 2017
Within the theme and focus of its third edition – FILM & EXPERIMENT – Spotlight: Romania, the yearly showcase for contemporary Romanian cinema taking place in The Hague, has invited Bucharest International Experimental Film Festival BIEFF to present a series of works as this year’s guest festival.
BIEFF Call for Entries
Luni, 18 Septembrie 2017
DEADLINE PRELUNGIT: Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF caută cele mai îndrăznețe și inovatoare experimente vizuale românești în vederea includerii în programul celei de-a opta ediții.

Vineri, 15 Septembrie 2017
Joi, 28 septembrie, Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF continuă seria de proiecții Politics of the Body, inițiată în colaborare cu Muzeul Național de Artă Contemporană. Mix de artă conceptuală, reverie suprarealistă, film de gen, found footage și discurs activist, selecția pune în dialog filme care transcend limitele corpului și ale reprezentării sale cinematografice.

Vineri, 18 August 2017
Vineri, 25 august, Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF deschide o nouă serie de proiecții pe terasa Muzeului Național de Artă Contemporană. La granița dintre cinema și performance, BIEFF vă invită la reflecție și empatie, supunând dezbaterii ideile preconcepute legate de corpul uman – de prezentarea, reprezentarea și auto-reprezentarea lui.
BIEFF Call for Entries
Miercuri, 7 Iunie 2017
Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF caută cele mai îndrăznețe și inovatoare experimente vizuale românești în vederea includerii în programul celei de-a opta ediții.
BIEFF pe CINEPUB
Vineri, 26 Mai 2017

În parteneriat cu BIEFF, CINEPUB vă invită la o incursiune inedită în posibilitățile nelimitate ale limbajului cinematografic! În cadrul acestei noi colaborări, BIEFF deschide noua secțiune de film experimental a singurei platforme online gratuite de cinema românesc. Începând cu 25 martie, puteți vedea pe CINEPUB.ro patru experimente cinematografice românești de excepție propuse de BIEFF, iar noi titluri vor fi adăugate constant.
The Space in Between
Joi, 27 Aprilie 2017
După Marina Abramović: The Artist Is Present, celebra artistă se întoarce cu un documentar nou – Dincolo de zona de confort: Marina Abramović în Brazilia (The Space in Between: Marina Abramović and Brazil).
BIEFF 2017
Marţi, 4 Aprilie 2017
Cea de-a șaptea ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF s-a încheiat duminică, pe 2 aprilie. Publicul a fost și anul acesta prezent în număr impresionant la proiecțiile și evenimentele BIEFF și a demonstrat încă o dată interesul său pentru cele mai inovatoare experimente de la granița între cinema și arta vizuală.
BIEFF 2017
Vineri, 31 Martie 2017
În acest weekend, Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF invită publicul bucureștean la un adevărat roller-coaster cinematografic, prezentând în premieră în România câteva dintre cele mai explozive titluri din selecția sa de anul acesta.

Pagini